Το ιδανικό ξανθό έρχεται απευθείας…από το Hollywood!

Από την πρώτη κιόλας καραντίνα σκέφτεστε να κάνετε, αλλά όσες φορές άνοιξαν τα κομμωτήρια περιοριστήκατε στα διακριτικά highlights? Μήπως τώρα, ένα χρόνο μετά, λίγο πριν το πολυπόθητο καλοκαίρι είστε έτοιμες? Πολλές celebrities κάνανε ακριβώς αυτό και γίνανε οι έμπνευση μας για το τέλειο ξανθό Summer Look.

Ας ξεκινήσουμε με το πιο πρόσφατο ξανθό…Η Lucy Hale που μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην ωραιότερη lemon honey blonde απόχρωση που έγινε η νέα μας εμμονή από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Αν και η Hale μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές από το καστανό στο ξανθό και αντίστροφα, το συγκεκριμένο χρώμα είναι το ωραιότερο που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πρέπει να το δείτε. Φυσικά και φρόντισε να μας ενημερώσει και για τον “υπεύθυνο” της μεγάλης της αλλαγής, τον John Clark, ένας από τους διασημότερους και ταλαντούχους haircolorists στο Λονδίνο.

Δεύτερη ΜΕΓΑΛΗ ξανθιά αλλαγή (κι όταν λέμε ΜΕΓΑΛΗ, το εννοούμε!) ήταν φυσικά εκείνη της Billie Eilish, η οποία άφησε πίσω το σήμα κατατεθέν πράσινο μαλλί με την μαύρη ρίζα για το ξανθό! Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Eilish είχε αποκαλύψει πως πρόκειται να αλλάξει το signature hair look της για να σηματοδοτήσει “το τέλος μιας εποχής”. “Έχω να κάνω ανακοινώσεις, έχω κάτι νέο να σας δείξω”, είχε πει. Οι fans της τώρα εικάζουν πως η νέα της εμφάνιση συμβολίζει το νέο ήχο που θα έχει το άλμπουμ, το οποίο τώρα ετοιμάζει.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Wow. Το τέλειο μπεζ ξανθό με το τέλειο Shaggy κούρεμα, από την στυλίστρια μαλλιών Lissa Renn η οποία δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από το makeover και την όλη διαδικασία. 

Εσείς? Θα το τολμήσετε?

xxx, Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.