Υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα ρούχα σου πιο “ακριβά” και in fashion;

Κι όμως υπάρχει και είναι ένα απλό μικρό τρικ. Ποιο είναι αυτό; Η επιλογή του χρώματος του κάθε ρούχου για το κάθε trend και την κάθε εποχή!

Είμαστε ακόμα εν μέσω lockdown, και εσύ μπορεί να κάθεσαι αραχτη να χαζεύεις τα site με τις προσφορές και τα πανέμορφα παστέλ teddy coats που κυκλοφορούν. Αν θες να φαίνεται το look σου πιο “ακριβό” και επιτηδευμένο, επένδυσε περισσότερο σε μπεζ, καφέ και πορτοκαλί τόνους στα ρούχα. Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία πως η μονοχρωμία είναι η πιο chic και αγαπημένη επιλογή στο πέρασμα του χρόνου.

Τα neutrals μιμούνται τις αποχρώσεις των μεταβαλλόμενων φύλλων είτε απλά παίζουν αντίθεση με τα φωτεινά items που συνήθως επιλέγουμε τις προηγούμενες σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό τον καιρό θα βλέπουμε παντού ζεστούς τόνους και ουδέτερα χρώματα αφού έρχονται για να κυριαρχήσουν.

Δες κάποιες στυλιστικες απόψεις που φόρεσαν γνωστές fashionistas και influencers για να πάρεις και εσύ μια ιδέα για το πως να κάνεις ωραίους και in fashion συνδυασμούς χωρίς να δυσκολευτείς!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.