Πως να φορέσεις την καζάκα το 2021!

Εδώ και καιρό έχουμε αρχίσει να βλέπουμε σε όλα τα μέσα ολοένα και περισσότερο τα αμάνικα πουλόβερ, την παλιά κλασική καζάκα.

Ένα είδος που είχε ξεχαστεί και η βιομηχανία της μόδας είχε αφήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως όμως πολλοί υποστηρίζουν η μόδα κάνει κύκλους, οπότε και την βλέπουμε να επιστρέφει ανανεωμένη. Τα συγκεκριμένα πουλόβερ, ήταν πάντα ένα είδος που απευθυνόταν κυρίως σε ανδρικές ενδυμασίες και αργότερα υιοθετήθηκε και για σπορ όπως η ιππασία και το γκόλφ και μεταφέρθηκε και αρκετά αργότερα μεταφέρθηκε στις γυναικείες γκαρνταρόμπες. Τους τελευταίους μήνες, ό,ως, θα συναντήσεις πιο πολύ από ποτέ το συγκεκριμένο στυλ πουλόβερ το οποίο απευθύνεται τόσο για γυναικείες όσο και για ανδρικές επιλογές.

Τα πουλόβερ αυτά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας που έχουν με την έλλειψη μανικιών, μας δίνουν την δυνατότητα να τα φορέσουμε σχεδόν όλες τις εποχές και όλους τους μήνες, ακόμη και το καλοκαίρι. Ως top, συνήθως σε έντονα χρώματα, μπορούν να τελειοποιήσουν ένα outfit με jeans ή φούστα. Πιο μακρύ στυλ ως φόρεμα, συνδυάζοντας το με μπότες ως το γόνατο. Πιο ανδρόγυνο με ένα πουκάμισο και υφασμάτινο παντελόνι ή με ένα λευκό ζιβάγκο, jeans και τα αγαπημένα σου sneakers.

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Gucci, Dior, Prada, Marc Jacobs έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους ιδιαίτερα σχέδια τέτοιων πουλόβερ, αλλά και πολλά καταστήματα ευρείας κατανάλωσης μας προτείνουν πολλές επιλογές για να ταιριάξουν με το προσωπικό μας στυλ.

Είναι ευκαιρία να συμπεριλάβεις ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο ή ένα πιο απλό κι ευκολοφόρετο, ίσως να βρεις το ιδανικό από ένα vintage shop, ακόμη και από τη ντουλάπα της μαμάς σου.

xxx, Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.