Ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις το κινητό σου εν μέσω πανδημίας?

Είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες η απρόσμενη πανδημία του Κορονοϊού έφερε τα πάνω-κάτω στις ζωές μας. Με λίγα λόγια αναγκαστήκαμε να κάνουμε το αντισηπτικό και τα μαντηλάκια καθαρισμού αναπόσπαστο κομμάτι της τσάντας και της καθημερινότητάς μας. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να καταπολεμήσεις δραστικά την εξάπλωση των μικροβίων, κυρίως σε περιόδους έξαρσης διαφόρων ιώσεων.

Αρχικά, ήρθε η ώρα να αποδεχτείς το γεγονός ότι το κινητό σου είναι ένας (αν όχι ο μεγαλύτερος) μαγνήτης μικροβίων. Σύμφωνα με έρευνες των ειδικών, τα κινητά μας τηλέφωνα είναι ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα που αγγίζουμε καθημερινά. Μελέτες απέδειξαν κάτι σοκαριστικό: τα αγαπημένα μας smartphones μπορούν να μεταφέρουν έως και 10 φορές περισσότερα βακτήρια από τα καθίσματα μιας τουαλέτας. Επιπλέον το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καθαρίζουν συχνά τα τηλέφωνά τους, χειροτερεύει την κατάσταση. Τα μικρόβια και τα βακτήρια συνεχίζουν να συσσωρεύονται πάνω στις οθόνες αφής αυξάνοντας τις πιθανότητες έκθεσης σε κάποια λοίμωξη. Ευτυχώς, ο σωστός καθαρισμός του τηλεφώνου σου είναι πολύ εύκολος και αξίζει να γίνει μια καθημερινή σου συνήθεια.

Πρώτα απ ‘ όλα, βεβαιώσου ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και αποσυνδεδεμένο πριν το καθαρίσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό πανί μικροϊνών, απολυμαντικά μαντηλάκια ή οποιαδήποτε άλλα μαντηλάκια που περιέχουν τουλάχιστον 70% ισοπροπυλική αλκοόλη. Η θήκη και τα κουμπιά χρειάζονται επίσης καθάρισμα, οπότε φρόντισε να μην τα ξεχάσεις.

Μια επιπλέον εύκολη λύση είναι το Spray twice a day – της Panzerglass, ένα σπρέυ καθαρισμού ιδανικό για όλων των ειδών τις οθόνες, ακόμα και για τα γυαλιά σου! Ψέκασε με το Spray twice a day, το κινητό σου ή το τάμπλετ σου, καθάρισε το με το ειδικό πανάκι μικροϊνών, και έτοιμη!

Επιπλέον σου έχουμε 25% έκπτωση σε κάθε σου αγορά στην Panzerglass με τον κωδικό “BBENTICE20

Και μην ξεχνάς, μπορείς να πάρεις και πακετάκι που περιλαμβάνει και το μίνι Spray twice a day για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου!!!

#staysafe

Athena, xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.