Ανακάλυψε 3 έξυπνα κόλπα για να απαλλαγείς από τα πρησμένα μάτια

Επεξεργασμένες τροφές

  1. Οι επεξεργασμένες τροφές έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι. Η ελαχιστοποίησή τους στη διατροφή σου και η αντικατάστασή τους με φρέσκιες, θα μειώσει την πιθανότητα να ξυπνάς με πρησμένα μάτια και θα αυξήσει παράλληλα το επίπεδο της ενεργητικότητάς σου. Μια εξίσου καλή ιδέα είναι να πάρεις ένα συμπλήρωμα βιταμίνης Ε.

2. Τι θα βρεις στην κουζίνα σου: Αφού βάλεις στα μάτια σου κρύες κομπρέσες (όπως αγγούρι, μια παγωμένη μάσκα προσώπου ή νερό και πάγο), συνέχισε βάζοντας στα μάτια σου ζεστά σακουλάκια του τσαγιού τυλιγμένα σε χαρτί κουζίνας. Οι τανίνες του τσαγιού μειώνουν φυσικά το πρήξιμο.

Κι αν όλα αποτύχουν;

3. Έχε στο ψυγείο μία κρέμα ματιών σε στικ που χάρη στα συστατικά και τη θερμοκρασία της σφίγγει το δέρμα κάτω από τα μάτια και μειώνει το πρήξιμο.

Τα πρησμένα μάτια συμβαίνουν και… στις καλύτερες οικογένειες. Ναι, ανεξάρτητα από το πόσο καλά κοιμάσαι, μπορεί να σου συμβεί να ξυπνήσεις με πρησμένα μάτια. Αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στη γενετική, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για μειώσεις το πρήξιμο.!

Eva’s Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.