Το ήξερες; Το μυστικό για τέλεια μαλλιά λέγεται Scalp detox!

Και βρίσκεται στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής! Τι είναι και γιατί το χρειάζεσαι αν θες να έχεις όμορφα μαλλιά όμως;

To τριχωτό της κεφαλής είναι δέρμα και όπως το υπόλοιπο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα, έτσι και αυτό έχει ανάγκη από αναζωογόνηση και ειδική φροντίδα. Το scalp detox είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να το διατηρείς υγιές.

Το scalp detox είναι η αποτοξίνωση που προσφέρεις στο τριχωτό της κεφαλής, προκείμενου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά προβλήματα όπως, υπερβολική ξηρότητα, κνησμό, πιτυρίδα ή μια γενική δυσφορία στην επιδερμίδα του κεφαλιού. Είναι κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία ή τρόπο ζωής, αφού λίγο- πολύ όλοι ερχόμαστε κατά καιρούς αντιμέτωποι με τέτοιου είδους προβλήματα.

Κάθε πότε πρέπει να κάνεις scalp detox

Αυτό εξαρτάται από το πρόβλημα που έχεις και η σωστή απάντηση μπορεί να δοθεί από τον δερματολόγο ή τον κομμωτή σου. Ωστόσο κατά μέσο όρο δύο φορές το μήνα είναι μια καλή συχνότητα.

Πώς κάνεις scalp detox

Για τη διαδικασία αυτή θα χρειαστείς ένα απολεπιστικό προϊόν ειδικό για το τριχωτό. Εφαρμόζεται με μασάζ στο κεφάλι έτσι ώστε να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος και να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες, όπως η σκόνη, ο καπνός, ο ιδρώτας και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling. Xαρίζει αίσθηση άμεσης ανανέωσης και αναζωογόνησης, ενώ προσφέρει στα μήκη των μαλλιών υγιή λάμψη.

Eva’s Beauty Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.