Πώς να κάνεις update στη μάσκα προσώπου σου

Μπήκε ο Σεπτέμβρης, γυρίσαμε στο γραφείο με αντισηπτικό και μαντηλάκια στη τσάντα μας, αποφεύγουμε τις αγκαλιές και χειραψίες με τρίτους και στο χέρι έχουμε συνέχεια την τόσο απαραίτητη μάσκα (για κάθε φορά που μπαίνουμε σε εσωτερικό χώρο ή γιατί είναι υποχρεωτικό να την φοράμε στην δουλειά). Λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού στην χώρα μας, η τελευταία έχει γίνει το must-have αξεσουάρ.Οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητες για την πρόληψη (ή πιθανή μετάδοση) από τον κορονοϊό, αλλά ίσως όχι και το πιο fun αξεσουάρ για να συνοδεύει τα looks μας – εντώς κι εκτός γραφείου. Πως μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό και να μας βολέψει κιόλας;

Η απάντηση σ’ αυτό είναι οι αλυσίδες γυαλιών ηλίου.

Κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι, φοράς μια μάσκα προσώπου. Είτε πρόκειται να μπεις στα ΜΜΜ, είτε σε κάποιο κατάστημα από την εμφάνισή σου δεν λείπει μια μάσκα. Αν είσαι όμως γυναίκα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα everyday looks της, τότε μια απλή χειρουργική (ή υφασμάτινη) μάσκα μπορεί να αναδειχθεί με το κατάλληλο αξεσουάρ: μια αλυσίδα γυαλιών ηλίου. Οι αλυσίδες γυαλιών ηλίου είναι ένας έξυπνος και fun τρόπος να αποδώσεις ένα fashionable twist στα looks σου, κάθε φορά που φοράς μια μάσκα.

Μπόνους, μπορείς να την βγάλεις και να την κρεμάσεις στο λαιμό σου όπως θα έκανες με τα γυαλιά σου, έτσι θα έχεις εύκολη πρόσβαση (ειδικά αν θες να μπείς σε 2 -3 μαγαζιά και πρέπει να βάζεις – βγάζεις συνέχεια!)

Και στυλάτη, και βολική! Τι; Όχι;

xxx, Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.