5 υποτιμημένες σειρές του Netflix που αξίζει να δεις

Αν είσαι fan του  Netflix and chill και σ’αρέσει να περνάς πολύ από το χρόνο χαλάρωσής σου παρακολουθώντας σειρές και ταινίες με τις ώρες (το λεγόμενο binge-watching).

Για να μην νιώσεις χαμένος μέσα στις απεριόριστες επιλογές της πλατφόρμας, θυμήσου ότι υπάρχουν σειρές κανονικά διαμαντάκια, που για κάποιο λόγο (που δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε) θεωρούνται υποτιμημένες ΑΛΛΑ όμως αξίζουν μια ματιά!

Έτσι εμείς ξεχωρίσαμε 5 από αυτές τις σειρές – που περνάς χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία – για να διευκολύνουμε την τηλεοπτική εμπειρία σου όταν θα βρεθείς στο σημείο να μην ξέρεις τι να δεις. ΕΤΟΙΜΟΣ?

1. Trinkets

Άλλο ένα εφηβικό δράμα που καταφέρνει να μας κινήσει κάθε περιέργεια. Τρία διαφορετικά μεταξύ τους κορίτσια (μια ήσυχη outsider, μια πονεμένη κοπέλα που δεν ταιριάζει σε καμία παρέα και η Queen του σχολείου), βρίσκουν κοινό έδαφος στην τάση τους για παθολογική κλοπή αντικειμένων, για την οποία αναζητούν – ή μάλλον τους επιβάλλεται – η επιστημονική βοήθεια μέσω μιας ομάδας Ανώνυμων Κλεπτομανών, όπου και διαμορφώνεται η παρέα τους.

2. The Order

Πρωταγωνιστής ένας φοιτητή που τάσσεται σε  μυστικό τάγμα με αυτοσκοπό την εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας του. Μαγεία, λυκάνθρωποι, πόλεμος και υπερφυσικές δυνάμεις δεν εκλείπουν από την πλοκή της νέας ανερχόμενης σειράς τρόμου.

3.  Dear White People

Άκρως επίκαιρη, η σειρά αυτή διαδραματίζεται σε Ivy League πανεπιστήμιο της Αμερικής, όπου ως γνωστόν η κυριαρχία των λευκών είναι δεδομένη. Μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή Αφροαμερικάνικης παραγωγής φοιτητών του πανεπιστημίου θίγονται καίρια θέματα ρατσισμού και κοινωνικών εντάσεων.

4. Outer Banks

Αναφέρεται στην κακόφημη περιοχή της Βόρειας Καρολίνα, από όπου μια παρέα εφήβων εμπλέκεται σε ένα κυνήγι θησαυρού, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό του εξαφανισμένου πατέρα του bad boy αρχηγού τους. Αναποδιές, συγκρούσεις, εμπόδια με αντιπάλους και αναπάντεχοι έρωτες, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν στο παρελθόν είχες ποτέ “κολλήσει” με το Ο.C., Riverdale, On my Block, τότε αυτή η σειρά δε θα απογοητεύσει.

5. Derry Girls

Βρισκόμαστε στις αρχές τις δεκαετίας του ‘90 σε ένα καθολικό σχολείο της Ιρλανδίας, όπου μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, τα οποία ανακαλύπτουν τις δυσκολίες και τη μαγεία της εφηβείας μέσα σε ένα μάλλον αυστηρό περιβάλλον. Η σειρά παρουσιάζει διαχρονικά ζητήματα, τα οποία αποδίδει με ένα ιδιαίτερο χιούμορ.

xxx, Mr.Guy Editor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.