Συμβουλές για επιτυχημένα ραντεβού (σύμφωνα με το ζώδιό σας)

Ή αλλιώς τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε όμορφα και να καταφέρετε να γνωρίσετε τον ιδανικό σύντροφο (θεωρητικά πάντα!)

Σε ότι έχει να κάνει με τα ρομαντικά ραντεβού, ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες συμβουλές που σύμφωνα με την αστρολογία μπορούν να βοηθήσουν το κάθε ζώδιο να περάσει καλά και να απολαύσει τα ραντεβού σε αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι πάντα ικανοί και παρορμητικοί Κριοί είναι αποφασιστικοί και ζουν για τις προκλήσεις. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική τους ζωή, η αστρολογία προτείνει τους Κριούς να πάρουν το χρόνο τους. Μόνο με υπομονή και δίνοντας χρόνο στον άλλο μπορεί κάποιος πραγματικά να εκτιμήσει τη δημιουργική και παρορμητική τους ενέργεια.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι προτιμούν τη ρουτίνα και σιχαίνονται το απρόβλεπτο. Παρόλα αυτά, εάν θέλουν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο, καλό θα ήταν να ανοίξουν λίγο τους ορίζοντές τους και να μην είναι τόσο απόλυτοι. Καλό θα ήταν να πάνε σε νέα μέρη και να γνωρίσουν νέα πρόσωπα.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι οι πλέον κοινωνικοί του ζωδιακού κύκλου. Η ευελιξία είναι το δυνατό τους σημείο ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί και παιχνιδιάρηδες. Παρόλα αυτά πολύ συχνά αλλάζουν γνώμη. Αν θέλετε τα ραντεβού σας να είναι επιτυχημένα, προχωρήστε προσεχτικά και μην ξεγράφετε εύκολα κόσμο. Μπορεί αργότερα να αναρωτηθείτε τι χάσατε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κάτω από σκληρό εξωτερικό παρουσιαστικό τους οι Καρκίνοι κρύβουν μία τρυφερή και ευαίσθητη καρδιά. Δεν είναι κακό που τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους αλλά θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι επενδύουν την ενέργεια τους στους σωστούς ανθρώπους. Διαλέξτε προσεκτικά, βρείτε τον άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζετε και όχι απλά τον πρώτο πληγωμένο που χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες απολαμβάνουν να είναι πρωταγωνιστές και να βρίσκονται στο προσκήνιο. Με αυτή τη λογική, ο άνθρωπος που αναζητούν σε ένα ραντεβού πρέπει να είναι εξίσου κοινωνικός, εξωστρεφής και διασκεδαστικός. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπετε τους πιο ήσυχους χαρακτήρες. Δεν θα σας κλέψουν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και κατά πάσα πιθανότητα είναι τόσο έξυπνοι όσο εσείς.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι υποχόνδριοι Παρθένοι έχουν πάντα πολύ υψηλές απαιτήσεις και συνήθως είναι πολύ επιλεκτικοί στα ραντεβού τους. Τώρα ήρθε όμως η ώρα να βγείτε εκεί έξω, να γνωρίσετε κόσμο, να περάσετε καλά και να γνωρίσετε επιτέλους το ταίρι των ονείρων σας. Άλλωστε αφήνετε πάντα πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την αναποφασιστικότητά τους. Ακόμα και αν τους ενδιαφέρει κάποιος, θα τους πάρει πολύ καιρό να αποφασίσουν να βγουν ραντεβού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να σκέφτεστε και να αναλύετε τα πάντα υπερβολικά και απλά να το τολμήσετε. Πράξτε και μην σκέφτεστε και όλοι θα σας δουν να λάμπετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί επειδή λατρεύουν τη σωματική επαφή και το να βρίσκονται σε σχέση, συνήθως στα ραντεβού τους πέφτουν με τα μούτρα. Βγείτε αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω. Δοκιμάστε, γνωρίστε και βρείτε τον ιδανικό για εσάς. Επίσης καλό είναι να είστε πάντα ειλικρινείς στα ραντεβού σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για το περιπετειώδες και ταξιδιάρικο πνεύμα τους. Επειδή έχουν την τάση να αναπολούν συχνά το παρελθόν και τις προηγούμενες σχέσεις τους, καλό θα είναι σε ένα ραντεβού να κοιτάζουν απλά μπροστά και να δουν τις προοπτικές που τους ανοίγει κάθε νέος άνθρωπος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και αφοσιωμένοι στη δουλειά και την καριέρα τους. Αν θέλουν όμως να έχουν επιτυχημένα ραντεβού, θα πρέπει να κλείσουν το laptop και να αφήσουν τη δουλειά πίσω για λίγο. Διασκεδάστε και αφήστε τις δικαιολογίες. Εάν βρείτε χρόνο για ένα ρομαντικό ραντεβού, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κάποιον που σας αρέσει πραγματικά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι υπερηφανεύονται για την μοναδικότητά τους. Υπάρχουν πολύ λίγοι σαν εσάς αλλά και πολλοί που θέλουν να σας γνωρίσουν. Βγείτε έξω και μαγέψτε τους με την ισχυρή σας προσωπικότητα. Διασκεδάστε και θα δείτε ότι έχετε τόσες πολλές επιλογές να εξερευνήσετε.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και πάντα βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά τους ροζ γυαλιά. Δίνονται εύκολα στις σχέσεις και βάζουν πάντα τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε στα ραντεβού σας είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας βάζοντας πάντα πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Μόνο έτσι θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο και δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.