4 τύποι γυναικών που βλέπεις πάντα ελεύθερες.

Το παρακάτω κείμενο θα σου δώσει την απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα που σε κατακλύζει κάθε φορά που συναντάς όλες αυτές τις γυναικοπαρέες σε εξόδους σου στη πόλη “Μα γιατί όλες αυτές οι υπέροχες γυναίκες είναι single;

Τύπος 1 – Αυτή που θέλει σχέση αλλά δε βρίσκει

Σοβαρά τώρα, ξέρετε τι κυκλοφορεί εκεί έξω; Το να βρεις κάποιον που να είναι έτοιμος να μπει σε μία σχέση και να είναι σωστός μέσα σε αυτή, είναι κάτι πραγματικά δύσκολο. Οι άντρες πια έχουν άλλες προτεραιότητες, όπως το να τελειώσουν αναπόσπαστοι τις σπουδές τους, να βρουν μία καλή δουλειά, να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες, να απολαύσουν την εργένικη ζωή τους όσο το δυνατόν πιο έντονα. Αυτό το φαινόμενο της παρατεταμένης εφηβείας μπλοκάρει κάθε ενδεχόμενο σχέσης. Κάπως έτσι τα καλά κορίτσια περνούν τα βράδια τους με Netflix.

Τύπος 2 – Αυτή που θέλουν όλοι, αλλά όχι για σχέση

Είναι ίσως η κατάρα των πολύ εντυπωσιακών γυναικών: οι γύρω τους τις θεωρούν ευχάριστες, ανάλαφρες και πλήρως ακατάλληλες για δέσμευση. Μάλλον είναι αυτό το κατάλοιπο της Ελληνίδας μάνας, που δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση μια γυναίκα με μαλλιά κομμωτηρίου και κόκκινο κραγιόν αλλά έλεγε τα καλύτερα για την άσχημη γειτόνισσα με το ενωμένο φρύδι, γιατί ήταν νοικοκυρά και έφτιαχνε καλό κοκκινιστό. Οπότε φίλη αναγνώστρια αναλογίσου και αυτή τη περίπτωση και νιώσε λίγη ζεστασιά για το glam κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και αυτό Netflix βλέπει.

Τύπος 3 – Αυτή που είναι δοσμένη στη δουλειά

Υπάρχει και αυτό το είδος γυναίκας. Που παίρνει ευχαρίστηση και απόλαυση μετά από κάθε επιτυχημένη παρουσίαση, μετά από κάθε εργασιακό επίτευγμα, μετά από κάθε νίκη στο τομέα της δουλειάς. Για τις γυναίκες αυτές προσωπική ζωή δεν υφίσταται ή όταν υφίσταται ακολουθεί πιο “αντρικά” πρότυπα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ανάγκη για συντροφικότητα ούτε όνειρα για cuddling και ρομαντικές εκδρομές.

Τύπος 4 – Αυτή που θέλει να μείνει single

Όλο και πιο συχνά θα συναντήσεις κοπέλες που δεν διστάζουν να σου πουν ότι η μονογαμία είναι ένα ανέφικτο σενάριο στην εποχή μας και πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να είσαι ελεύθερη να κάνεις ο,τι θες με όποιον θες. Οι σχέσεις φυσικά δεν είναι για όλους και υπάρχουν οι γυναίκες αυτές που θέτουν τον εαυτό τους, την ανεξαρτησία τους και την ησυχία τους σαν προτεραιότητα, απολαμβάνοντας το single lifestyle.

Mr Guy Editor

Posted in: Men

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.