Τα κυριότερα trends στα piercings για το 2020

Piercings. Μια λέξη. Πολλές σκέψεις και πολλές αναμνήσεις των γονιών μας να μας λένε”Τι θες και δεύτερη τρύπα;” “Τώρα αυτό το πράγμα στην μύτη σου τι είναι;” κτλ κτλ.

Αυτά ήταν τότε όμως. ΠΛΕΟΝ, το 2020, τα σκουλαρίκια έχουν φτάσει σχεδόν στο τελείως αντίθετο άκρο και είναι πλέον κομμάτι της μόδας!

Σ αρέσουν να τα βλέπεις, θέλεις κι εσύ αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Η Maria Tash, η πιο απασχολημένη piercer της Νέας Υόρκης μοιράστηκε τα τρία αγαπημένα της piercing trends, προβλέποντας πως θα τα βλέπουμε παντού φέτος κι εμείς τα φέρνουμε σ’εσάς!

Ψηλά στο κάτω μέρος του λοβού

Πρόκειται για μια νέα εναλλαγή σε ένα κλασικό και αγαπημένο πρώτο piercing όλων. Μια ακόμα τρύπα ψηλά στον χαμηλό λοβό είναι ένας fun τρόπος να προσθέσεις ποικιλία σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο piercing. Extra bonus: η τρύπα αναρρώνει και σταθεροποιείται πολύ γρήγορα σε αυτό το σημείο.

Δεν είναι απαραίτητο να περιοριστείς στην πρώτη τρύπα του λοβού. Μπορείς να την κάνεις πάνω και ανάμεσα από τη δεύτερη και την τρίτη. Ή αν έχεις και άλλες, πάνω από την τρίτη και την τέταρτη.

Στην κόγχη

Τα piercings μέσα στο αυτί, πλέον γίνονται σε όλα τα σημεία. Συμπεριλαμβανομένης και της κόγχης. Αν προσπαθείς να βρεις τρόπο να προσθέσεις ένα μικρό “διαμαντάκι” στο currated ear σου, μπορείς να το κάνεις σε σημεία που δεν εντοπίζεις εύκολα piercings.

Cartilage piercings

Το 2020 είναι sexy, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τα piercings. Για αυτό και φέρνει μαζί του την επιστροφή των cartilage piercings. Σύμφωνα με την Tash, τα cartilage έχουν το εφέ των πολλών τρυπών μαζί, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μόνο σκουλαρίκι.

Και ακόμα δεν ξέρουμε τι να αποφασίσουμε…

Εσείς;

Eva’s beauty blog, xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.