Τα μικρά μυστικά που θα σε ανανεώσουν όπως τα είπε η Jane Fonda…

‘Η αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε “οι 4 χρυσές συμβουλές της διάσημης και αγέραστης ηθοποιού για να είσαι πάντα λαμπερή”!!!!

Η Jane Fonda ήταν, είναι και θα είναι είδωλο – δεν το συζητάμε αυτό! Πώς κρατήθηκε υπέροχη από τότε μέχρι τώρα; Βρήκαμε τα τέσσερα μικρά μυστικά της που εγγυάται πως θα σε κάνουν λαμπερή σε κάθε ηλικία!

Γυμναστική

Ο ενεργός τρόπος ζωής της και η έμφαση στην άσκηση εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα στη ζωή της όμως το μεγάλο στοίχημα ήταν να επενδύσει χρόνο για τη φυσική της κατάσταση όταν ήταν νεότερη. Το 2016, είπε στην Daily Mail: «Αισθάνομαι τυχερή επειδή πέρασα πολλές ώρες στο γυμναστήριο νωρίτερα στη ζωή μου, επειδή ακόμη και τώρα μπορώ να απολαύσω τα αποτελέσματα της άσκησης»!

Stay active

Παρόλο που η Fonda αναγκάστηκε να χαμηλώσει τους ρυθμούς της, ασκείται ακόμα και ασχολείται με πολλές δραστηριότητες. Απλώς δεν πιέζει τον εαυτό της και επικεντρώνεται σε δραστηριότητες που της ταιριάζουν όπως μακριές βόλτες, γιόγκα και τα λοιπά.

Όχι δίαιτα, διατροφή

Η Fonda δεν πιστεύει στη δίαιτα, αλλά πιστεύει σε υγιείς αλλαγές στον τρόπο ζωής. Σε ένα βίντεο για το BeFit, η Fonda μοιράζεται τις κορυφαίες 10 συμβουλές για την απώλεια βάρους και καμία δεν αφορά τη δίαιτα. Μη κοιτάς τη ζυγαριά, τρώγε ένα καλό πρωινό και μερικά σνακ στην τσάντα και γυμνάσου!

O αντικαπνιστικός νόμος της Jane

Η Fonda δήλωσε στην Healthy Living ότι το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου αν θες φρέσκο δέρμα.

Και η ίδια έχει ακόμα και σε αυτή την ηλικία μια απίστευτη φρεσκάδα…

Γιατί να μην την ακούσουμε λοιπόν?

xxx, Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.