Οι 5 καλύτερες καφέ μάσκαρες για το 2019

Και τώρα μάλλον σκέφτεσαι: “Περιμένετε, οι άνθρωποι αγοράζουν ΚΑΙ χρωματιστές μάσκαρες εκτός από μαύρες;” Εμπιστέψου μας, μπορεί να πεθαίνουμε για μια καλή μαύρη μάσκαρα αλλά όταν θέλουμε ένα πιο έντονο μακιγιάζ “χωρίς μακιγιάζ” (ξέρετε αυτό το ωραίο φυσικό “άβαφτο” που λένε και οι άντρες!), καλύπτουμε τις βλεφαρίδες μας με μια καφέ μάσκαρα κάτι που τους δίνει  μου μια λεπτή, φυσική εμφάνιση που είναι λιγότερο σκληρή από ό, τι θα παίρνατε από την κλασσική σας και εξαιρετικά μαύρη χρωστική ουσία. Είναι ιδιαίτερα ωραίο αν έχετε φυσικά ανοιτόχρωμα μαλλιά και βλεφαρίδες – δίνει ένα βάθος και μια διάσταση στις βλεφαρίδων σας χωρίς να φανεί σαν να το κάνετε επίτηδες.

brown-mascara-1568045310Βασικά, η καφέ μάσκαρα είναι το MVP και της αξίζει μεγαλύτερη αναγνώριση από ό, τι παίρνει. Και, ευτυχώς, όλες μπορούμε να την φορέσουμε – απλά, όπως με όλα τα καλλυντικά, πρέπει να βρεις το σωστό για εσένα.

 

Ακολουθούν οι ΤΟΠ για εμάς καφέ μάσκαρες τις αγοράς!

  1. Chanel Le Volume de Chanel Mascara1567706232-chanel-1567706222

 

Το πινέλο σε αυτή την καφέ μάσκαρα είναι εκπληκτικό. Ο συνδυασμός των μακριών και κοντών τριχών όχι μόνο διαχωρίζεται και καλύπτει κάθε βλεφαρίδα, αλλά και ανυψώνουν τις βλεφαρίδες σας και τις γεμίζουν. Το αποτέλεσμα? Πλήρεις, ογκώδεις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

2.Lancôme Hypnose Custom Volume Mascara

1567707507-lancome-1567707497

 

Σας προκαλώ να βάλετε όσες στρώσεις από αυτή την καφέ μάσκαρα θέλετε, αν θέλετε μια πιο έντονη εμφάνιση στις βλεφαρίδες σας. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν μπλέξιμο των βλεφαρίδων και κόλλημα μεταξύ τους. Επιπλέον, η βούρτσα έχει πολύ, πολύ μικροσκοπικές τρίχες, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στη ρίζα της βλεφαρίδας σας χωρίς να ανησυχείτε για τη διάβρωση του βλεφάρου σας.

 

 

 

3. Benefit Cosmetics They’re Real! Lengthening Mascara

1567708116-benefit-1567708105

 

 

Θέλετε να μοιάζετε σαν να έχετε extension βλεφαρίδων αλλά δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε όλη την διαδικασία και τη συντήρηση; Καλύψτε τις βλεφαρίδες σας με αυτή την καφέ μάσκαρα. Η πικάντικη κωνικού σχήματος βούρτσα μπορεί να μοιάζει με συσκευή βασανιστηρίων, αλλά καταφέρνει και πιάνει ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες για να ανυψώσει, να επιμηκύνει και να δημιουργεί.

 

 

4. Dior Diorshow Waterproof Mascara

1567710088-dior-1567710078

 

Είτε έχετε μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή είτε τυχαίνει να κάνετε streaming την τελευταία σεζόν Queer Eye, ποτέ δεν ξέρετε πότε η μάσκαρα σας μπορεί να αρχίσει να τρέχει. Επειδή τα μάτια του ρακούν δεν είναι ποτέ μια καλή εμφάνιση, θα χρειαστείτε μια πραγματικά καλή καφέ αδιάβροχη μάσκαρα. Αυτή επιμηκύνει, ανασηκώνει και καμπυλώνει τις βλεφαρίδες σας – χωρίς να τρέχει, να μουτζουρώνει ή να φεύγουν “κομματάκια”.

 

 

 

5. Clinique Lash Power Mascara Long-Wearing Formula

1567710237-clinique-1567710228

Διαρκεί όλη την ημέρα (εξίσου το ίδιο ενώ μπορεί να είσαι έξω για τα κρασάκια σου και μετά από μια μεγάλη μέρα στη δουλειά!) και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν θα καταλήξεις με νιφάδες ή μουντζούρες κάτω από τα μάτια σου. Το βουρτσάκι της επίσης διαθέτει πυκνά συσκευασμένες τρίχες κάτι το οποίο είναι πραγματικά τέλειο για την κάλυψη όλων των βλεφαρίδων καθώς και για την δημιουργία έξτρα μήκους!!!!

 

 

 

xxx – Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.