Πως να βρεις το σωστό τζιν για σένα αν είσαι curvy

Παρακάτω θα βρεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο τζιν για το εσένα που είσαι λίγο πιο curvy σε σημεία και θες να το αναδείξεις σωστά με το κατάλληλο τζιν φυσικά! (σημείωση, ο όρος curvy μπορεί για τον κάθε ένα να σημαίνει κάτι διαφορετικό, σημασία έχει εσύ πως νιώθεις με εσένα και το σώμα σου! )

Ύψος μέσης παντελονιού

o0me4g-l-610x610-jeans-high+waisted+jeans-denim-high+waisted-curvy-sexy-trendy-casual-streetwear-streetstyle-high+waisted+pants-style-lace+crop-celebrity+style-crop+tops-edgy-girly-girl-girly+wishlΟι επιλογές για τις γυναίκες με γεμάτη περιφέρεια είναι δύο. Ένα ψηλόμεσο τζιν που φτάνει πάνω από τον αφαλό κάνει να τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά καθώς και την μέση ακόμα πιο λεπτή δημιουργώντας στο σώμα ένα σχήμα κλεψύδρας, άκρως κολακευτικό! Η δεύτερη επιλογή είναι τα μεσαίου ύψους παντελόνια που φτάνουν ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Μία επιλογή που επίσης κάνει να τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά χωρίς όμως να δίνει έμφαση στη μέση. 

Κόψιμο

1123722_019_4Το κόψιμο του τζιν είναι πολύ σημαντικό. Ένα boot cut (ονομαζόμενο έτσι επειδή το φορούσαν οι καουμπόυς και κάλυπτε τις μπότες τους (!) ), δηλαδή αυτό που είναι εφαρμοστό στους μοιρούς, αλλά φαρδαίνει από το γόνατο και κάτω θα εξισορροπήσει τις έντονες καμπύλες σώμα σου. Από την άλλη, το κλασικό straight-leg τζιν μπορεί επίσης να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά. 

Χρώμα

5b9415ac3738773e45a31b1c3e6342a5Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι το ανοιχτόχρωμο τζιν. Τα σκούρα τζιν αλλά και τα μαύρα είναι η ιδανική λύση γιατί δημιουργεί μία γραμμή που κολακεύει τις πιο έντονες καμπύλες. Επίσης δώσε προσοχή στα ξεβάμματα! Ένας κάθετος αποχρωματισμός ένα με δυο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα του τζιν σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σου είναι πιο “στενά” απ ότι είναι πραγματικά σε αντίθεση με τα οριζόντια ξεβάμματα που είναι στο ύψος των μοιρών και κάνει το μπούτι να φαίνεται πιο φαρδύ απ ότι είναι! Ποντάρουμε στο ελαφρύ καμουφλάζ! *κλείνει μάτι*

 

bea803b21d9d01b167a7397cb9a1b352

 

Kαλά ψώνια είπαμε?

 

 

xxx – Athena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.