Le Reve – Το όνειρο, μόνο στο Βέγκας!

Le-Reve-underwater-by-Tomasz-Rossa_54_990x660Πως είναι σαν να παρακολουθείτε ένα Vegas Show κάτω από το νερό?

Οι δύτες, πλέον, μπορούν να απολαύσουν το «Le Rêve – Το όνειρο» στο Wynn Las Vegas υποβρύχια!

Φανταστείτε μια νυχτερινή βουτιά σε ένα ναυάγιο … σε ένα σπήλαιο … χωρίς φως. Δεν μπορείς να βγείς απο την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο είδος ονειρεμένου κόσμου καθώς τα μάτια σου προσαρμόζονται και ο οδηγός επισημαίνει το ακριβές σημείο όπου πρέπει να ψάξεις.

Τότε, όλα γίνονται πραγματικά. Προσπαθείς να καταλάβεις τι βλέπεις, να δεις την φιγούρα που βγαίνει από μια σήραγγα ακριβώς μπροστά – είναι ένας κοντός, αδύναμος φαλακρός άνδρας με μια δεύτερη βαθμίδα στο στόμα του και ένα δύτης στην πλάτη του, σαν εκπαιδευτή κατάδυσης.le-reve-dream-vegas-fire-dance-1050x420Ίσως αυτό είναι ένα όνειρο.

Ο δύτης συνοδεύει τον άνθρωπο σε ένα τεράστιο “δέντρο” των 4.700 λιβρών, όπου χαλαρώνει και αρπάζει έναν σωλήνα ναργιλέ. Ο δύτης περιστρέφεται και εξαφανίζεται στη σήραγγα, μόνο για να επανεμφανιστεί με έναν σχεδόν πανομοιότυπο άνθρωπο και να επαναλάβει τη διαδικασία ξανά και ξανά – έξι φορές συνολικά. Με κάθε πέρασμα, ο νέος καλλιτέχνης κοιτάζει μια εσένα και μια τα κύματα.

 

Αφού είναι όλοι στη θέση τους, ακούς μια φωνή πάνω από ένα υποβρύχιο ηχείο με τέλεια σαφήνεια: “Εντάξει, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Ξεκινήστε το δέντρο σε τρία, δύο, ένα … “Το δέντρο μετατοπίζεται κάθετα και ανεβαίνει από την πισίνα, παίρνοντας τους καλλιτέχνες μαζί του. Αυτή είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες – και εκπληκτικές – καταδύσεις της ζωής σου.

Και είναι ένα όνειρο. Είσαι εδώ για να παρακολουθήσεις το «Le Rêve – Το όνειρο»
στο Wynn Las Vegas ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, από κάτω. Παρακολουθείς με δέος, ένα ακροατήριο ενός ατόμου, ενώ το πλήθος των 1,606 που έχει πουληθεί ξεπερνάει το θέατρο. Δεν συνειδητοποιούν καν ότι είσαι εδώ – και σίγουρα δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν με πολλούς από τους 93 καλλιτέχνες όπως εγώ.

Ένας εύθυμος ακροβάτης τεντώνει και κάμπτεται ενώ αναπνέει από έναν σωλήνα ναργιλέ, αναμένοντας ένα ακουστικό σύνθημα. Κολυμπάς από δίπλα, και μπορεί, αν θέλει να σε ακουμπήσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Τόσο κοντά του είσαι.

Ο οδηγός σου, σε οδηγεί γύρω από την πισίνα καθώς μετατοπίζεται το τοπίο – μερικές φορές το πάτωμα ανεβαίνει για να μειώσει ελαφρά το βάθος, ενώ τα κομμάτια και οι ερμηνευτές κινούνται προς τα δεξιά. Είσαι πάντα στο τέλειο σημείο για να πάρεις μια ιδέα από τα παρασκήνια και να δεις τι χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγαλειώδεις παράσταση.

Κοιτάς προς τα δεξιά, βλέπεις δύτες να φέρνουν νέους καλλιτέχνες – πάνω από το κεφάλι σου, μια ομάδα συγχρονισμένων κολυμβητών κινείται με ακριβή ευθυγράμμιση, τα λαμπερά κόκκινα τακούνια τους που χορεύουν όμορφα στο αχνό φως. Στο καπάκι βλέπεις έναν high diver να εκτοξεύεται στην πισίνα 1,1 εκατομμυρίων γαλονιών από το ύψος των 80 ποδιών.

le-reve-the-dream

Αυτή η «ημέρα περιποίησης» ονομάζεται «το όνειρο του δύτη», ένα πακέτο από το Wynn που επιτρέπει σε δυο δύτες να μείνουν στο φημισμένο ξενοδοχείο Las Vegas Strip για δύο νύχτες και να δουν την εκπομπή από αυτή την προοπτική, μαζί με μια δεύτερη προβολή σε καθίσματα VIP.

Η μέρα ξεκινάει νωρίς με μια περιπετειώδη περιήγηση στο σκηνικό και το θέατρο, την αρχική περιήγηση στην πισίνα και την προετοιμασία για την επίδειξη στο ολοκληρωτικά δικό σου καμαρίνι.

le_reve_wynn2

Σημείωση:

Η θέα από το κοινό διαφέρει πολύ από την πλευρά του δύτη κατά τη διάρκεια μιας VIP προβολής του Le Rêve – The Dream.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.