Το καλυτερο παλτο για να μην νιωθεις οτι αποχωριζεσαι το κρεβατι σου το πρωι

Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που κυριολεκτικά σέρνονται από το κρεβάτι τα πρωινά; (Όπως εγώ δηλαδή!) Ναί? Λοιπόν, τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι δεν χρειάζεται να το αφήνεις πίσω το πρωί; (Ναι, για το κρεβάτι μιλάω!) Τι θα έλεγες, αν σου έλεγα ότι θα μπορούσες να το πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας από τώρα και στο εξής;

Συγκριτικά με όσα μπορούν να θεωρηθούν οι πιο παράξενες τάσεις της μόδας που έχουμε συναντήσει ποτέ (ακόμα και τα τζιν χωρίς καβάλο δεν έρχονται κοντά σε αυτό το νέο τρεντ) το River Island τα ξεπερνάει όλα! Παρουσίασε φέτος ένα νέο σχέδιο παλτό, ένα παλτό-υπνόσακο που, βασικά, είναι ένα μεγάλο ροζ πάπλωμα με μανίκια. Δεν γελάω. Το εννοώ.

Ο σχεδιασμός έρχεται ως μέρος της συνεργασίας της μάρκας με την Ashish, και είναι βασικά το καλύτερο πράγμα που έχει βγει μετά την Nutella. Ξεκάθαρα.

Εντάξει,είναι λίγο ακραίο. Και μάλλον θα σε κοιτάνε και λίγο περίεργα στο δρόμο, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσεις, αν θέλεις να πηγαίνεις με το κρεβάτι σου για δουλειά και να αισθάνεστε ζεστά και άνετα και χουχουλιάρικα όλη την ημέρα, έτσι δεν είναι;

705963-back-630x630

Εάν το ροζ δεν είναι το χρώμα σου, το παλτό-υπνόσακος βγαίνει και σε χακί, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα φτηνό. Το κόστος του επέρχεται στα £ 180 που, για να είμαι ειλικρινής, είναι ελαφρώς τσιμπημένο για ένα παλτό με τη μορφή ενός υπνόσακου, ανεξαρτήτως σχεδιαστικού οίκου, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το πόσο ζεστό πρέπει να είναι.

Σοβαρά. Απλά φαντάσου. Ούτε ο άνεμος, ούτε η βροχή, ούτε το χιόνι θα σας απασχολήσουν ποτέ όταν φοράτε αυτό το “μωράκι”

Τι νομίζετε; Το έχουμε χάσει εντελώς; Ή μήπως είναι μια έξυπνη ιδέα που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε για πάντα; ( Εγώ ψηφίζω το τελευταία!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.