Η girl power σειρα που πρεπει να ξεκινησεις φετος το καλοκαιρι

Το «The Bold Type» επίσης γνωστό ως «η σειρά που δείχνει όταν τα κορίτσια φωνάζουν στο τρένο»,  είναι σε μεγάλο βαθμό ό,τι υπόσχεται το τρέιλερ του. Το δράμα είναι συχνά σκηνοθετημένο – η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν τα περιοδικά είναι αρκετά παραπλανητικό- ακόμη και για μια τηλεοπτική σειρά και ο τόνος της σειράς είναι αρκετά «ζαχαρένιος» για να προκαλέσει ακόμη και στους πιο υπομονετικούς θεατές τερηδόνα. Ίσως να νομίζεις ότι δεν είσαι αρκετά τρελός για να πέσεις με τα μούτρα σε μια σειρά όπως αυτή. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να καταφέρεις μέσω ενός επεισοδίου – ή, όπως έκανα εγώ, με τα πρώτα τέσσερα – να μην βρεθείς παράξενα κολλημένος στην πλοκή της σειράς και του γοητευτικού της cast.

Το «The Bold Type» ακολουθεί τρεις νέες, αποφασιστικές millenials – την Τζέιν, την Κατ και την Σάτον – που συναντήθηκαν ως βοηθοί στο –μη υπαρκτό IRL – περιοδικό Scarlet. -Για την καταγραφή, θα έλεγα ότι η Jane είναι η Miranda (The Devil Wears Prada), η Sutton είναι η Carrie (Sex & the City) και η Kat είναι εντελώς μα εντελώς μια Samantha (Sex & the City)-. Το περιοδικό βασίζεται στο Cosmopolitan και η πρώην επικεφαλής του Cosmo, η Joanna Coles, είναι executive producer της σειράς.

Ενώ το Bold Type πιθανότατα δεν είναι τόσο τολμηρό όσο το «Girls» της Lena Dunham, δεν προσπαθεί επίσης να είναι. Αυτή είναι η πλευρά του Freeform για την αισθητικά καλή, φιλόδοξη, Pinterest-friendly βερσιόν του τι σημαίνει να είσαι “bold”.Και για να είμαστε ειλικρινείς , αυτό είναι περισσότερο από O.K , βασικά είναι σχεδόν απαραίτητο!

Να σημειώσουμε ότι ένα από τα ευχάριστα πράγματα για το Bold Type μέχρι στιγμής ήταν η έλλειψη δράματος απλά και μόνο για να υπάρχει ένταση και δράμα! Αυτές οι νέες γυναίκες παίρνουν αποφάσεις και δρουν πάνω τους με χάρη (ως επί το πλείστον), υποστηρίζουν η μια την άλλη και ζητούν εύκολα συγγνώμη και γενικά συμπεριφέρονται με λογικό τρόπο. Είναι μια σειρά χαμηλών τόνων, αλλά καθόλου βαρετή. Υπάρχει ένας ολόκληρος διαφορετικός κόσμος ανάμεσα στο τι είναι ήρεμο και τι τεμπέλικο, και το Bold Type είναι πιο συχνά το πρώτο παρά το τελευταίο.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.